Kezdőlap » Access Bars® kezelés » Access Bars® kezelés


        

Access Bars® kezelés

Új

 

Cikkszám: 888
Ár:
8 000 Ft

„A BAR®-jaid futtatása által elkezdesz jobban jelen lenni az életedben és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig.” (Gary Douglas)

 

ACCESS BARS KEZELÉS:

Az Access Bars® egy gyengéd érintéses módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energiasávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a barok bizonyos “bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars® kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondoltok, stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

Ma az Access Barst® a világ több mint 170 országában alkalmazzák potens és pragmatikus eszközként családokban, iskolákban, üzleti életben, atléták, börtönőrök, pszichológusok, művészek és sokak mások által.

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az Access Bars® emberek ezreinek segített megváltoztatni életük különböző területeit. Az emberek jobb egészségügyi állapotról, könnyebb alvásról, súlycsökkenésről, jobb kapcsolatokról, pániktól való megszabadulásról, kevesebb stresszről és még annyi minden másról számoltak be…

Képzeld el, ha valaki meg tudna nyomni egy gombot, és el tudná hallgattatni a hangot a fejedben, amely azt mondja neked, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod elérni azt, amiről álmodsz. Minden korlátozás, amit megteremtesz az életedben, az kapcsolatban van a gondolataiddal, ötleteiddel, álláspontjaiddal, döntéseiddel és az arról alkotott hiedelmeiddel. Finoman érintsd meg a bars pontokat, és elkezded kitisztítani azt, amit bezártál és távoltart attól, hogy elhidd, hogy rendelkezhetsz azzal az élettel, amiről mindig is tudtad, hogy létezik.

Az egyik dolog, amely az Access Bars® kezelések alatt természetesen megjelenik, és az egész életet megváltoztatja, az a befogadás. Hányszor van az, hogy csak egyszerűen elengedünk mindent, leengedjük a falainkat, és megengedjük a másik személynek, hogy megajándékozhasson úgy igazán minket? A kulcs ahhoz, hogy még többet invitáljunk az életünkbe abból, amit kérünk, az az, hogy megtanuljunk befogadni. Az Access Bars® facilitálja a befogadást, amely különbözik minden más modalitástól ebben a valóságban.

 

MILYEN IS EGY KEZELÉS?

Emlékszel, hogy mikor volt legutoljára olyan, amikor teljesen ellazultál, és valami táplálóan és gondoskodóan hatott rád? Vagy lehet, hogy egy kicsit túl rég volt, hogy gyógyítást és kedvességet fogadtál be ítéletek nélkül a testedről vagy a lényedről?

Mindenki más, tehát nincs “normális” Access Bars® kezelés. Minden kezelés más és más lesz, minden egyes alkalommal, még akkor is, ha ugyanannál a személynél ismételed meg.

Amit a legtöbbször mondanak, hogy megjelenik egy egyfajta teljes ellazulás. Sok ember elalszik – még nagyon zajos környezetben is. Néhány embernek képek jelennek meg, mások éreznek valamit a testükben, mint bizsergés, csikizés, melegség, rángás vagy megborzongás.

Nincs jó vagy rossz mód. A legjobb módja, hogy megtudd, hogy milyen lesz számodra az Access Bars® kezelés, hogy kipróbálod saját magad!

 

Kép(ek) és szöveg forrása:

https://www.accessconsciousness.com/hu/micrositesfolder/accessbars/what-is-access-bars/

 

A kezelés kényelmes és pihentető, masszázságyon (ruhában) fekve történik. 

Időtartama: kb. 60-70 perc

A kezelés 16 éven aluli gyermekek számára 5000 Ft/alkalom.

Helyszíne: Ják

 

Bármilyen kérdés esetén, illetve időpont foglalással kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állok rendelkezésre:

 

Bakos Ildikó

+36209658531

bakosildiko.78@gmail.com

 

A kezelés semmilyen formában nem minősül gyógyító és/vagy egészségügyi tevékenységnek.

 

 

 

 

NjViNDBj